18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARATAY - KONYA

Belediyeden konut hamlesi

Karatay Belediyesi öncülüğünde İstiklal Mahallesinde yapılacak 3 katlı müstakil konutların temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Toplu konut projelerinin ilk halkası olan ve Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan Karatay Bahçelievler Konut Yapı Kooperatifi’nin temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçenin modern bir görünüme kavuşturulması ve konut açığının giderilmesi için ekonomik, güvenilir ve sağlıklı toplu konutlar oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Zümrüt Apartmanı faciasını göz önünde bulundurarak kalıcı, statik ve estetik konutlar oluşturma aşamasında Karatay’a hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Hançerli, Karatay Bahçelievler Konut Yapı Kooperatifi’nin ardından ilçe genelinde oluşturacakları toplu konut projeleri ile 10 bin konut yapılmasını planladıklarını belirtti.

İlçe Kaymakamı Yüksel Ayhan ve AKP Konya Milletvekili Hasan Anğı’nın yaptığı selamla konuşmalarının ardından 140 dairenin yer alacağı Bahçelievler Konutları’nın temeli dualar eşliğinde atıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 17:13:53
Güncelleme :1 Mayıs 2005 Pazar 11:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?