18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARATAY - KONYA

Belediyeden Kutlu Doğum Haftası hediyesi

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası ve Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara, kandil simidi ve "Bana Peygamberimi Anlat" isimli kitap hediye etti.

Karatay Belediye Başkan Vekili Ziyaeddin Adil Özyalvaç, belediye çalışanları, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek kandil simidi dağıttı ve çocukların Peygamber efendimizi daha yakından tanımalarına katkıda bulunmak amacıyla, "Bana Peygamberimi Anlat" isimli kitap hediye etti.

Başkan Vekili Özyalvaç, "Bu anlamlı haftada, Peygamber efendimizin, dünyada huzursuzluk içerisinde yaşayan insanoğluna huzuru ve mutluluğu getirmesi ve insanlığın bir meşale ile aydınlatılması için gönderildiğini hatırlamaktayız. Dünyayı teşriflerinden vefat anına kadar başına gelen pek çok sıkıntı, eziyet ve musibet karşısında, olağanüstü bir sabır gösteren Peygamber efendimiz, bütün insanlığı içine alan merhametiyle en mükemmel rehber, en güvenilir örnektir. Sadece insanlar için değil, alemler için bir rahmet olan Peygamber efendimizin hayatıyla, yaşayışı ve şahsiyeti ile örnek olması münasebetiyle, bu anlamlı haftada ’Bana Peygamberimi Anlat’ isimli kültür yayınlarımızdan bir eser hediye etmekle de çocuklarımıza faydalı olmak istedik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 16:44:23
Güncelleme :21 Nisan 2005 Perşembe 15:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?