18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARATAY - KONYA

Belediyeden yoksul aileye yardım

Konya’da, yıkılmak üzere olan bir evde akli dengesi bozuk 2 kızıyla birlikte yaşayan aileye, Karatay Belediyesi yardımda bulundu. Aile, evden tahliye edilerek tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Semt pazarlarında sebzecilik yaparak geçimini sağlayan kişi, eşi ve akli dengesi bozuk 2 kızı, mahalle sakinlerinin belediyeye müracaat etmesi üzerine yıkılmak üzere olan kerpiç evden çıkarılarak tedavileri için hastaneye kaldırıldı.

Eski eşyaların belediye ekiplerince dışarı çıkarılarak evin temizlik işleri ve ilaçlamasının yapıldığını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ailenin içinde bulunduğu durumun üzüntü verici olduğunu belirtti.

Başkan Hançerli, "Karatay Belediyesi olarak aileye her türlü yardımı yapıyoruz. Zabıta ekiplerimiz ve mahalle sakinleri virane halde bulunan eve girdiler, aile tedavi edilmek üzere hastaneye götürdü. Temizlik ekiplerimiz evi ilaçlarken eski eşyaları tahliye ettiler. Mahalle sakinleri eve yeni eşyalar getirileceğini söyleyince bizlerde evin tamir ve bakımının yapılması yönünde kendilerine yardımcı olacağımızı dile getirdik. Karatay Belediyesi olarak halkımıza sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 17:28:49
Güncelleme :6 Haziran 2005 Pazartesi 16:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?