31
Mayıs
2024
Cuma
KARATAY - KONYA

Bıçaklanan büfeci annesini aradı

Konya'da büfe çalıştıran şahıs, iş yerine müşteri gibi giren bir kişi tarafından bıçaklandıktan sonra gasp edildi.

Ağır yaralanan büfeci, iş yeri telefonundan aradığı annesine, "Anne beni bıçakladıklar, kurtar ölüyorum" dedi.

Olay, saat 01.30'da merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Keser (28), babası İsmail Keser'e ait büfede çalıştığı sırada iş yerine müşteri gibi gelen kimliği belirsiz kişi tarafından bıçak zoruyla parası istendi.

Mustafa Keser, kendisinden para isteyen şahısa müdahale etmek isteyince boğuşma yaşandı. Yaşanan arbede de Mustafa Keser, kimliği belirlenemeyen şahıs tarafından göğsünden bıçaklandı. Ağır yaralanan Mustafa Keser, evini aradığı iş yeri telefonundan karşısına çıkan annesi Havva Keser'e, "Anne beni bıçakladılar, kurtar ölüyorum" dedikten sonra telefon kapandı.

Gelen telefon üzerine büyük panik yaşayan anne, telefonla aradığı oğlunun cevap vermemesi üzerine 112 Acil Servis ekibine haber verdikten sonra eşiyle birlikte iş yerine geldi.

Şuuru kapalı olan Mustafa Keser, olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulansla hastaneye gelen Havva Keser, oğlu için uzun süre dua etti.

Aşırı kan kaybı nedeniyle hayati tehlikesi bulunan Mustafa Keser, hemen ameliyata alındı. Havva Keser, oğlunun yaşaması için hastanede bulunanlardan da o dua etmelerini isteyerek gözyaşı döktü. Mustafa Keser'in polise verebildiği ilk ifadesinde, büfeye gelen bir kişinin kendisinden zorla para istediği ve vermeyince de boğuştuklarını ondan sonrasını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

İş yerinde yapılan incelemelerde boğuşma sırasında büfede bulunan eşyaların dağıldığı ve Mustafa Keser'in cep telefonu ve kasada bulunan çok sayıda kontör ile bir miktar paranın da gasp edildiği tespit edildi. Olayın yaşandığı saatlerde bir kişinin koşarak olay yerinden uzaklaştığı bilgisine ulaşan polis, bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 16:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?