16
Mayıs
2024
Perşembe
KARATAY - KONYA

Genç kız yatağında ölü bulundu

Konya'da 21 yaşındaki genç, kız evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Son 3 gün içinde yurdun değişik yerlerinde yaşları 15 ile 26 arasında değişen 3 kişi aynı sebepten öldüğü bildirildi.

 
Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Nehri Kafur Mahallesi Karaman Caddesi Aygök Sitesi No 6'da ailesiyle ikamet eden ve bir işyerinde kasiyer olarak çalıştığı öğrenilen Tuğba Kurceren, gece odasına giderek yattı. Sabah işe gitmesi için ailesi tarafından uyandırılmaya çalışılan genç kız, kalkmayınca öldüğü anlaşıldı.

Olay yerine çağırılan sağlık görevlileri ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede genç kızın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirilirken, cansız bedeni Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kızın kesin ölüm sebebinin otopsi sonrası belirleneceği belirtildi.
Genç kızın ailesi ise gözyaşları arasında, "Akşam çok neşeliydi, uyudu bir daha kalkmadı" diyerek feryat etti.

 
Öte yandan, dün de Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Pirömer köyünde arkadaşlarıyla futbol oynarken kalp krizi geçiren 15 yaşındaki Emrah Yıldız yaşamını yitirmişti. Önceki gün ise yine Konya'da babasıyla birlikte çalıştığı işyerinde kalp krizi geçiren 26 yaşındaki Hüseyin Koçak hayatını kaybetmişti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 13:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?