16
Haziran
2024
Pazar
KARATAY - KONYA

İki aile arasında kavga: 4 yaralı

Konya'da iki aile arasında çıkan kavgada enişteleri tarafından av tüfeği ile vurulan 3 kişi ile kavgayı ayırmak isterken arada kalarak vücuduna saçma isabet eden komşuları yaralandı.


Olay, merkez Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Bekleyen Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, tartıştığı eşini aynı mahallede bulunan baba evine götüren 2 çocuk babası Murat D, kayınbiraderleri ile tartışmaya başladı. Tartışmanın iki aile arasında kavgaya dönüşmesi üzerine toplanan kalabalık grup birbirlerini darp etti.

Murat D, tartıştığı kayınbiraderleri D. (29), Ferdi ve Serhat Y. ile kavgayı ayırmak için araya giren komşuları İsmail T'nin (42) üzerine elindeki av tüfeği ile yakın mesafeden ateş etti. Yaralanan 4 kişi ambulansla getirildikleri Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Ferdi Y'nin ameliyat edilerek yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.


Kavgada birbirilerini darp eden, aralarında kadınların da bulunduğu 13 kişi ise Konya Numune ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildi. Murat D, av tüfeğiyle birlikte gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2007 Çarşamba 10:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?