22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARATAY - KONYA

Kamerayla mesaj yolladı

Konya'da aralarında husumet bulunan arkadaşı tarafından darp edilen bir kişi, kaldırıldığı hastanede çekim yapan kamera aracılığıyla kendisini döven kişiye mesaj yolladı.


Olay, gece geç saatlerde merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Kudüs Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan arkadaşları tarafından bir otomobile bindirilen H.H.Y. (31), darp edildikten sonra boş bir araziye bırakıldı.

Yaralanan H.H.Y, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edilince polise haber verildi. H.H.Y, ambulansta kendisine refakat eden polisle birlikte Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. H.H.Y, ambulanstan indirildiği sırada gördüğü kameramanlara, "İyi çek beni. Mustafa, ölmüş çocuğa küfür edilmez. Televizyondan gör beni. Beş kişiyle adam dövülmez" diyerek, kendisini darp eden şahsa mesaj gönderdi.


H.H.Y'nin yakın zamanda 4 yaşında bir kızının ilaç içmesi sonucu hayatını kaybettiği ve kavga ettiği şahısların da ölmüş çocuğuna küfür ettiği iddia edildi. Polisin, olaydan sonra 1 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 11:51:47
Güncelleme :13 Temmuz 2007 Cuma 12:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?