18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARATAY - KONYA

Karatay Belediyesi emeklilerini unutmadı

Uzun yıllar belediye hizmetlerinde çalışan işçi ve memurlara vefa borcunu unutmayan Karatay Belediyesi, Gülbahçe Tesisleri'nde hazırlanan programda emeklileri ağırladı.

Karatay Belediyesi olarak, çalışmalarda tecrübenin ön planda tutulduğunu ve tecrübe konusunda emeklilerin bir hazine olduğuna dikkat çeken Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay’ımıza hizmet noktasında emekli personelimizin tecrübelerinden istifade etmekteyiz. Belediyemizin kapıları emeklilerimize bugün olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar açıktır" dedi. 

Hançerli, uzun yıllar halka sunulan hizmetlerde emeği geçen emekli personel ile Gülbahçe Tesisleri'nde buluştu. Personel ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Karatay Belediyesi Başkan Yardımcılarının yanı sıra, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinin de katıldığı anlamlı gecede emekliler hem hasret giderdi hem de anılarını tazeledi.

Kendisinin de görev yaptığı yıllarda birlikte çalıştığı yaklaşık 130 emekli personel ile bir araya gelen Hançerli, "Belediyedeki çalışma hayatlarını hizmetlerinden ödün vermeden tamamlayan emeklilerimizin çalışmalarını bıraktıkları yerden devir alan bizler, hizmet bayrağını daha da ileriye taşıyacağız. Karatay Belediyesi olarak, hizmette tecrübeyi ön planda tutmaktayız. Uzun yıllar Belediye çalışmalarına katkıda bulunan emeklilerimizin tecrübelerinden istifade etmeliyiz. Karatay Belediyesi'nin kapıları emeklilerimize bugün olduğu gibi bundan sonra da açıktır" şeklinde konuştu.

Programda yenilen yemeğin ardından, Karatay Belediyesi adına Mehmet Hançerli tarafından emeklilere çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verildi. Emeklilerde Hançerli’’nin kendilerini unutmadığı ve vefa örneği sergilemesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2005 Salı 16:16:57
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 17:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?