23
Mayıs
2024
Perşembe
KARATAY - KONYA

Karatay şantiyeye döndü

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2005 yaz sezonu ile birlikte ilçe genelinde temelini atılan inşaatların hızla yükseldiğini söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Hançerli, 10 bin konutluk hedef doğrultusunda başlatılan toplu konut hamlesi, Pazar Market ve Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatlarında çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Kısa sürede ciddi atılımlar gerçekleştirdik. Karatay’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Modern Karatay hedefi doğrultusunda ilçe genelinde başlattığımız ve temelini attığımız kooperatiflerimizin inşaatları hızla yükseliyor" dedi.

Başkan Hançerli, "Vatandaşlarımızın en kısa sürede Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan, güvenilir her türlü sosyal donatıya sahip konutlara kavuşması için çaba sarf ediyoruz. Bunun yanında Ulubatlı Hasan Mahallesi’ndeki Konya’da ilk uygulama olan ve ikincisinin temelini önümüzdeki günlerde Doğuş Mahallesi’nde atacağımız Pazar Market’te de yoğun bir çalışma var. Önümüzdeki aylarda açılışını gerçekleştireceğimiz Pazar Market ile vatandaşlarımızı modern pazar alanlarına kavuşturmuş olacağız. Konyaspor’a alt yapı desteği sunmak amacıyla temelini attığımız Tevfik Lav Spor Tesisleri’ni de Eylül ayı içerisinde Konyaspor’un hizmetine sunacağız" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 13:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?