18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARATAY - KONYA

Karatay yolları çamurdan kurtuluyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi’nce ilçeye kazandırılan yeni yollar ve caddeler yapılan çalışmalarla çamurdan kurtarılıyor.

Yaz döneminde bitirilerek hizmete açılan Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi’nin ardından çalışmalarını hızlandıran İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü kış sezonu itibariyle, çeşitli yollar açarak hizmete sunarken, kış mevsimi nedeniyle çamurdan geçilmeyen sokaklar fen işleri ekiplerinin çalışmalarıyla stabilize kum dökülerek yeniden düzenleniyor.

Yeni çıkan belediyeler yasasına göre yeniden tespit edilen mücavir alan sınırları ile Karatay Belediyesi’ne mahalle olarak dahil olan Erler Köyü’nde de Karatay Belediyesi’ne bağlı fen işleri ekipleri stabilize yol çalışmalarını devam ettiriyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yeni açılan bazı sokakların kış mevsimi nedeniyle çamurlanmaması için fen işleri ekiplerince stabilize kum döküldüğünü, yapılan çalışmalarla, vatandaşın içinde bulunduğu ulaşım sıkıntısının giderileceğini söyledi.

KONYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2004 Perşembe 11:34:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?