18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARATAY - KONYA

Karatay'a yeni cadde ve sokaklar

Karatay Belediyesi’nin başlattığı toplu konut hamleleri ile birlikte ilçeye yeni cadde ve sokaklar kazandırmaya da devam ediyor.

Karatay bölgesinde belediye ekiplerinin yoğun bir tempo içinde çalıştığını belirten Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Esfendiyar, amaçlarının bölgenin yaşam kalitesini yükselterek sağlıklı ve çağdaş bir yapıya kavuşturmak olduğunu söyledi.

İlçe genelinde yeni açılan Gülpembe, Sümbüllü ve Saraylar sokakta tretuvar ve bordür çalışmaları sürerken Hekim Gaznevi Sokağı’nın asfaltlanmaya hazır hale getirildiği belirtildi. Mengene Mahallesi’nde istimlak çalışmaları devam ederken Hasoğuz Sokağı’nın Karaman Caddesi’ne bağlanacağı kaydedildi.

Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Esfendiyar, 8 metre genişliğindeki Karakayış Caddesi’nin 17 metre olarak yeniden düzenlenerek tek şeritden dört şeride çıkartıldığını hatırlatarak, özellikle sanayi trafiğinin büyük ölçüde rahatlatılacağını ifade etti.

Esfendiyar, 7 metreden 14 metreye yükseltilen Karakayış Caddesi’ne bağlı Muhammed İkbal Caddesinde de yol genişletme ve kavşak çalışmalarının devam ettiğini, önümüzdeki günlerde de asfaltlanacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 18:44:44
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 13:43:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?