16
Mayıs
2024
Perşembe
KARATAY - KONYA

Kardeşini dövüp annesini bıçakladı

KONYA’da, Ahmet Balin (34), eve alkollü olarak geldiği için tartıştığı annesi Hatice Balin’i (51) sol bacağından bıçaklarken, kardeşi İbrahim Balin’i (30) ise dövdü. Hatice ve İbrahim Balin hastanede tedavi altına alınırken, 164 promil alkollü olduğu belirlenen Ahmet Balin gözaltına alındı. 

Karatay İlçesi Nehri Kafur Mahallesi Kırbaşı Caddesi Aydınlar Sokak’ta oturan Balin Ailesi'nin büyük oğlu Ahmet Balin, eve alkollü geldi. Anne Hatice Balin, işsiz olan oğluyla bu nedenle tartışmaya başladı. Tartışmaya kardeşi İbrahim Balin’in de katılmasına sinirlenen Ahmet Balin, mutfaktan aldığı bıçakla annesi Hatice Balin’i sol bacağından yaraladı. Araya giren kerdeşi İbrahim Balin’i ise dövüp, sırtını bıçakla çizdi. Komşuların haber vermesi üzerine eve gelen polis ekibi, Ahmet Balin’i göz altına aldı. 

Yaralanan anne ve oğulu 112 Acil Servis ambulansı ile Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sağlık muayenesi için polis tarafından hastaneye getirilen Ahmet Balin’in 164 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
DHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 13:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?