20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARATAY - KONYA

Konya-Karatay ilçesinin yolları sil baştan

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yeni cadde ve imar yolarının açılması için yapılan çalışmalar devam ediyor.
Belediye tarafından kamulaştırma yapılarak başlanan çalışmalarla Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi, Başak Caddesi ile Karkent ve Yeni Sanayi Siteleri bağlanacak. Aslanlı Kışla Caddesi'nden başlayan çalışmaların, Fetih Kent'in içine geçerek Şeyh Ulema Recep Ağa Mahallesi, eski Sakyatan Yolu, Hilal Caddesi , Sedirler Caddesi , Hacı Yusuf Mescid Mahallesi ve Erenler Mahallesi'nde tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, diğer bir çalışmaların yapıldığı bölge olan Aslanlı Kışla Caddesi'nden başlayan ve Ankara yoluna bağlanacak olan Çelebi Caddesi'nde de çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi ekiplerinin bütün imkanlarıyla seferber edildiğini ve açılacak olan yeni caddelerle vatandaşın karşı karşıya olduğu, trafik problemlerinin daha da azalacağını, özellikle yeni sanayi siteleri ve organize sanayi siteleri esnaflarının ulaşım için yeni açılan bu yolları tercih etmeleri neticesinde pek çok ulaşım sorununun çözüme ulaşabileceğini söyledi.
iha-konya
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2004 Salı 16:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?