18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Eski eşini öldürüp kaçtı

Konya'da boşandığı eşinden çocuğunu isteyen baba, çocuğunun gözleri önünde eski eşini öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Saffet Er (30) çocuğunu almak için merkez Karatay İlçesi Gaziosman Paşa Mahallesi Yapraklı Sokak No 21'de oturan eski eşi Hatice Horoz'un evine geldi. Eski eşinden çocuğunu isteyen Saffet Er'e Hatice Horoz olumsuz yanıt verince aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Saffet Er, üzerinde bulundurduğu bıçağı çıkararak, her ne şekilde olursa olsun oğlumu alacağını söyleyerek eski eşini bıçakladı. Kanlar içerisinde kalan Hatice Horoz evinin bahçesinde hayatını kaybederken, evde bulunan 1.5 yaşındaki Muhammed'e ise komşuları sahip çıktı.

Tartışmaları duyan komşuları ise Saffet Er'in çocuğunu almak için defalarca eve geldiğini belirterek, "Sürekli tartışmalar yaşanıyordu. Gürültüler üzerine dışarı çıktığımızda komşumuz Hatice Horoz'u yerde yatıyor bulduk. Önümüzden kadını bıçaklayan eski eşi kaçtı" şeklinde ifade verdiler.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hatice Horoz'un cesedi morga kaldırılırken, olay sonrası kaçan Saffet Er'in yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 17:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?