2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Güvercin hırsızını av tüfeği ile vurdu!

Konya'da bir kişi, güvercinlerini çalarken yakaladığını iddia ettiği akrabasını av tüfeğiyle vurarak yaraladı.

İddiaya göre, Merkez Karatay İlçesi Emirgazi Mahallesi Taşoluk Sokak Numara 9'da meydana gelen olayda, H.Ç.(18) akrabası olan A.E.'ye (19) ait evin çatısına çıktı. H.Ö., güvercinleri burada bulamayınca akrabası A.E.'nın dışarıda olmasını fırsat bilerek evin içerisine girdi ve odaları karıştırdı. Burada da bir şey bulamayan H.Ö., tam evden çıkarken evine gelen A.E. ile kapıda karşılaştı. Kapıda A.E ile karşılaşan H.Ö. koşmaya başladı.

Bu sırada evden ruhsatsız av tüfeğini alıp dışarı çıkan A.E., evin duvarından atlamaya çalışan H.Ö'ya iki el ateş etti. H.Ö, başının arka tarafından ve sırt kısmından tüfekten çıkan saçmalarla yaralanarak duvarın üstünden yere düştü. Olay yerine gelen 112 hızır acil ekipleri tarafından Konya Numune Hastanesi acil servisine kaldırılan H.Ö. tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan A.E.'nin, "Evde 12 bin Euro param ve altınlarım vardı. H.Ö. eve girdikten sonra onları bulamadım. Paramı ve altınlarımı da o çaldı" dediği öğrenildi. Polis evin çevresinde yaptığı aramalarda para ve altınları bulamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2005 Salı 12:21:20
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 10:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?