18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kafaları çektiler....

Konya'da 3 genç, aldıkları alkolün etkisiyle oturdukları kafeteryanın camlarını bıçak ve satırlarla kırarak ortalığı birbirine kattı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Karatay İlçesi Şems Mahallesi Hatuniye Sokak'ta bulunan bir kafeteryada akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Kafeye alkollü bir şekilde gelen Y.K. (17), H.B. (18) ve M.Ö. (18), bir süre oturduktan sonra alkolün etkisiyle üzerlerinde bulundurdukları bıçak ve satırla kafenin camlarını kırmaya başladı.

Sağa sola bağırıp çağıran gençler sakinleştirilemezken, kafede bulan müşteriler kendilerini dışarıya attı. Kafenin camlarını kırarak pencereden ellerindeki bıçak ve satırlarla bağırıp çağıran alkollü gençleri, olay yerine gelen polis ekipleri de sakinleştirmekte güçlük çekince, takviye polis ekipleri çağırıldı.

Takviye ekiplerin gelmesiyle etkisiz hale getirilen alkollü gençler, sağlık kontrolleri yaptırılmak üzere Konya Numune Hastanesi'ne getirildi. Hastanede de taşkınlıklarına devam eden gençler, gözaltına alınarak karakola götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2005 Pazar 10:38:10
Güncelleme :18 Kasım 2005 Cuma 16:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?