23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Suçunu itiraf etti

Konya'da dini nikahlı eski eşini çocuğunu göstermediği ve resmi nikah istediği için öldürdüğü iddia edilen cinayet zanlısı, suçunu saçlarının arasında kan izleri çıkınca itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, dün cinayeti işledikten sonra kaçan Saffet Er (30), ilk önce kendi evine giderek sobada üzeri kanlı elbiseleri yaktı. Er, daha sonra suç aleti bıçağı saklayarak bir arkadaşını aradı ve para istedi. Bu sırada Cinayet Bürosu ekipleri yaptığı başarılı bir operasyonla Konya PTT İl Müdürlüğü önünde Er'i kaçmasına fırsat bırakmadan yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Er, ilk önce suçunu kabul etmedi. Parmak izleri alınan Er'in saçlarının arasına bakan polisler kan izlerini gördü. Başındaki kandan örnek alan polisler, kanların kadına ait olduğunu tespit etmesinin ardından Er, suçunu itiraf etti.

Merkez Karatay İlçesi Gaziosman Paşa Mahallesi Yapraklı Sokak No: 21'de dün saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda, Saffet Er, çocuğunu almak için eski eşi Hatice Horoz'un (21) evine gitti. İddiaya göre, eski eşinden çocuğunu isteyen Saffet Er'e Hatice Horoz,

"Benimle resmi nikah kıyarsan çocuğu görebilirsin" demesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Saffet Er, üzerinde bulundurduğu bıçağı çıkararak eski eşini 40 yerinden bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Saffet Er ise, olaydan 2 saat sonra polis tarafından yakalanmıştı.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 16:29:01
Güncelleme :18 Kasım 2005 Cuma 17:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?