22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Tekme tokat dövüldü

Konya'da bir kadın sokak ortasında tekme tokat dövüldü. Dövenlerin, kadının kocasının eski eşinin yakınları olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay İlçesi Karakurt Mahallesi Kızılay Hastanesi önünde Karadiğin köyünden Konya'daki görümcelerini ziyaret etmeye gelen Emine T. (43) ve kaynanası Hediye Ö'nün (58) önü 4 kişi tarafından kesildi. Emine T'yi sokak ortasında tekme tokat döven şahıslar kaynana Hediye Ö'yü de tartakladılar ve olay yerinden kaçtılar. Olay yerine çağırılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Emine T. ve Hediye Ö. tedavi altına alındı.

Hediye Ö, kendilerini dövenin oğlunun eski eşinin yakınları olduğunu iddia ederek, "Oğlumun eski karısı evi terk etti ve oğlumun tüm uğraşlarına rağmen dönmedi. Bunun üzerine oğlum boşanma davası açtı ve Emine T. ile dini nikah kıydı. Oğlumun eski karısının ailesi bunun üzerine bize düşman oldu. Kızılay Hastanesi'nin önünde eski eşin yakınları önümüzü kesti ve gelinim ile beni dövdüler" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 16:50:44
Güncelleme :18 Kasım 2005 Cuma 16:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?