20
Mayıs
2024
Pazertesi
TAŞKENT - KONYA

Vali, sorunları yerinde inceledi

Konya Valisi Ahmet Kayhan, Hadim ve Taşkent ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

Vali Ahmet Kayhan, daire müdürleri ile birlikte Hadim İlçesi’ne bağlı Dülgerler Köyü Or-Köy Soğuk Hava Deposu’na giderek incelemelerde bulundu. Borcu ödenmediği için kaldırılması veya satılması gündeme gelen soğuk hava deposunun çalıştırılmasını isteyen vatandaşlar, Vali Kayhan’a durumu anlattı.

Dülgerler ve Çevre Köyler Birliği Kooperatifi tarafından 2 yıldır ödemesi yapılamadığı belirtilen soğuk hava deposunun kaldırılmayacağını belirten Vali Ahmet Kayhan, "Özelleştirilmiş olsa çok güzel çalışır. En güzeli çevre belediye başkanlarının biraraya gelip belediyeler birliği kurarak burayı satın alması olur. 10 yıl boyunca bu ödemeyi yaparlar ve belediyelerine kazanç yolu çıkarırlar" dedi.

Vali Ahmet Kayhan, daha sonra Yerköprü Şelalesi’ni gezdi ve Bolat Beldesi’ne giderek yol yapım çalışmalarını inceledi. Hadim Kaymakamı Hüseyin Güney’i ziyaret eden Vali Kayhan, ilçe, belde ve köyler hakkında tek tek bilgi aldıktan sonra Taşkent İlçesi’ne geçti. Taşkent’te de kaymakamlığı ve belediye başkanlığını ziyaret eden Vali Kayhan, eksiklikleri yerinde gördüklerini ve bunun için her türlü çalışmanın yapılacağını söyledi.
Heyet içerisinde yer alan daire müdürleri, yapacakları çalışmalar konusunda ilçelerin kaymakamlarına ve belediye başkanlarına bilgi verdi.

KONYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2004 Cuma 14:07:22
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 16:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?