19
Nisan
2024
Cuma
YAŞAM

Vali Alaattin Turhan emekli oldu

Nevşehir'de 3 yıldır görev yapan Vali Alaattin Turhan emekli oldu. Doğum gününde emekli olan Vali Turhan, düzenlenen törenle Nevşehirliler'e veda etti.
 
43 yıldır bürokrasinin çeşitli kademelerinde görev yapan Nevşehir Valisi Alaattin Turhan, 66 yaşında emekli oldu. Son olarak görev yaptığı Nevşehir'de 3 yıl 3 ay süreyle valilik görevini sürdüren Alaattin Turhan için valilik binası önünde bir tören düzenlendi. 

Vali yardımcıları, daire müdürleri, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileriyle vatandaşların katıldığı törende Nevşehirliler'e veda eden Vali Turhan, görev yaptığı süre içerisinde kendisine destek verenlere teşekkür etti. 

Valilik görevinden çok güzel anılarla ayrıldığını belirten Turhan, "Bugüne kadar hep vatanım ve milletimin menfaatleri için görevlerde bulundum. Ülkemizin her zaman muhtaç olduğu birlik ve beraberliğimizin korunması ve güçlenmesi sapmaz hedefimizdi. Bu düşüncelerle 43 yıl bu ülkeye hizmet ettim. Nevşehir bu hizmet sürem içerisinde benim için ayrı bir öneme sahip burada. Burada çok güzel günlerim geçti. Buradan ayrılırken kimseye bir kırgınlığım ve küskünlüğüm yok. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2006 Perşembe 13:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?