20
Mayıs
2024
Pazertesi
AVANOS - NEVŞEHİR

Avanos'ta CHP'ye katılım töreni gerçekleşti

Avanos İlçesi’nde, DSP eski Genel Başkanı Bülent Ecevit’e benzerliği ile bilinen DSP Avanos eski İlçe Başkanı İlhan Güneren düzenlenen törenle CHP’ye katıldı.

Avanos Belediyesi Düğün Salonu’nda CHP’ye yeni katılımlar nedeniyle CHP Avanos İlçe Başkanlığı tarafından bir tören düzenlendi. Törene, CHP Konya Milletvekili ve Parti Meclis üyesi Nezir Büyükcengiz, CHP Nevşehir İl Başkanı Hüseyin Çetin ile çok sayıda partili katıldı.

YTP Avanos İlçe Örgütü’nden 68 kişi ile DSP Avanos eski İlçe Başkanı İlhan Güneren’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan CHP Konya Milletvekili ve Parti Meclis üyesi Nezir Büyükcengiz, parti çalışmaları nedeniyle halkla yeteri derecede birlikte olamadıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte bu ve benzeri toplantılar düzenleyerek daha fazla halk ile birlikte olacaklarını söyledi. Büyükcengiz, CHP Genel Merkezi olarak bu konuda hummalı bir çalışmanın son aşamaya getirildiğini kaydederek, "CHP’nin bundan sonraki çalışmalarını halkımız ile birlikte sürdüreceğiz. Halkımızın düşünceleri CHP’nin çalışmalarına ışık tutacaktır" dedi.

Bu arada, DSP eski Genel Başkanı ve eski Başbakan Bülent Ecevit’e benzerliği ile dikkat çeken DSP Avanos eski İlçe Başkanı İlhan Güneren de CHP’ye katılanlar arasında yer aldı. Güneren’in parti rozetini CHP Konya Milletvekili Nezir Büyükcengiz taktı. YTP Avanos eski İlçe Başkanı Ziya Sayın ve beraberindeki 66 üyeye rozetleri CHP Nevşehir İl Başkanı Hüseyin Çetin, Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş ve diğer yöneticiler tarafından takıldı.

Avanos-İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 14:35:27
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 11:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?