9
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

4 gündür haber yok!

KAYBOLAN ALAYMIR HASTASINI 4 GÜNDÜR ARIYORLAR

Niğde'de, camiye gitmek için evinden çıkan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan 73 yaşındaki alzaymır hastasını arama çalışmaları sürüyor.

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kavuklu köyünde yaşayan alzaymır hastası Ömer Yetiş (73), 4 gün önce akşam saatlerinde camiye gitmek için evinden ayrıldı. Havanın kararmasına rağmen evine dönmeyen Yetiş'in ailesi, önce kendi imkanları ile yaşlı adamı köyde aramaya başladı. Havanın iyice kararmasının ardından durumun jandarmaya bildirilmesi üzerine Niğde Sivil Savunma Müdürlüğü'nden 5 kişilik uzman ekip ile yaklaşık 60 kişilik jandarma ekibi Kavuklu köyünden başlayarak çevrede bulunan yerleşim alanlarında geniş çaplı arama başlattı.

Arama çalışmalarının ikinci gününde Nevşehir Jandarma Komutanlığı Köpek Eğitim Merkezi'nden getirilen eğitimli köpeklerin de katılmasına rağmen yaşlı adamdan haber alınamadı. Akşam saatlerinde hava sıcaklığının eksi değerlere ulaşması yaşlı adamın hayatından duyulan endişeyi artırırken, son olarak Aksaray Sivil Savunma Müdürlüğü'nden gelecek dalgıç ekibi, Kavuklu sulama göletinde arama yapacak.

Yaşlı ve hasta adamın kurtarılması için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

KAYBOLAN ALAYMIR HASTASINI 4 GÜNDÜR ARIYORLAR
KAYBOLAN ALAYMIR HASTASINI 4 GÜNDÜR ARIYORLAR
KAYBOLAN ALAYMIR HASTASINI 4 GÜNDÜR ARIYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2011 Cumartesi 11:39:04
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 19:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?