8
Mayıs
2024
Çarşamba
NİĞDE

Milli Eğitim'den teşekkür ziyareti

NİĞDE'DE MİLLİ EĞİTİMİNDEN BAŞKAN AKDOĞAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hedeflerinin 2011 yılında 50 bin ton asfalt üretmek olduğunu belirterek, kentte asfaltlanmamış yer bırakmayacaklarını söyledi.

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Müdür Yardımcısı Mesut Alkan ve Şube Müdürü Mustafa Yiğit ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti. Okullarda yapılan asfaltlama çalışmaları nedeniyle Başkan Akdoğan'a teşekkür eden Eser, “Havaların yağışlı olduğu dönemlerde öğrencilerimiz çamur, su birikintileri gibi sıkıntılarla okullarına devam ediyorken, programlarınıza okul bahçelerinin asfaltlanmasını da almanız ve kış bastırmadan büyük bir çoğunluğunu asfaltlamış olmanız bizleri çok mutlu etmiştir. Biz öğrencilerimiz ve velilerimiz adına yaptığınız bu güzel hizmetten dolayı teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Okul bahçelerinin asfaltlanması yönünde çalışmalarının devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise, “Okullar da, çocuklar da bizim. Veliler de zaten bizleriz. Doğrudan belediyenin hizmet alanı içerisinde olmasa da sonuçta okullarda okuyanlar hepimizin geleceği. Belediyeler de hizmet etmek için kurulmuştur. Geç kalmış bir uygulama, gerçi bizim göreve geldiğimizde ilk icraatımız öğretmen evinin bahçesini düzenlemek oldu. Daha sonra okulların bahçesini asfaltlamaya devam ettik. Asfalt gerçekten önemli bir ihtiyaç. Üniversitemiz kampüs alanı, okullarımızın bahçeleri ve şehrimiz ana arterlerinde asfaltlama çalışması yaptık. 2010 yılında 30 bin ton asfalt ürettik. 2011'de hedefimiz 50 bin ton. Yani nerdeyse 2010 yılını ikiye katlamak. Bu da Niğde'mizin yollarının asfaltlanacağını, okullarının asfaltlanacağını yani Niğde'mizde asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini gösteriyor. Niğde her şeyin en iyisine layık. Biz de üstümüze ne düşüyorsa bunu yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 12:02:00
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 18:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?