23
Mayıs
2024
Perşembe
BOR - NİĞDE
BOR

Bor Kitabı İngiliz basınında

Ömer Fethi Gürer’in yazdığı ‘Bor Şehri’ Kitabı İngiltere’de yayınlanan ‘HABER’ gazetesinde Türkiye bölümünde haber oldu.

Haber Newapaper Ltd tarafından yayınlanan Genel Koordinatör Özcan Yörük,Yayın Kordinatörü MUSTAFA KÖKER olduğu adresi 471 Green Lanes,Palmers Green.London N 13 485 olan HABER gazetesi Avrupada Türklere yönelik 48 sayfadan oluşan bir yayın olarak ilgi buluyor.
Gazetenin ‘Haber Memleket’ sayfasında Niğde ‘Memleketi Bor’un kitabını yazdı’ başlığı ile verilen haberde Ömer Fethi Gürer resmi ile kitap kapağıda haberle beraber yer aldı. Haber Gazetesi Yayın Koordinatörü Mustafa Köker’in ilgisi ile İngiltere’de Niğde ve Bor ile ilgili bir konun gündeme alınmasından memnunluk duyduğunu söyleyen kitabın yazarı Ömer Fethi Gürer haber benim içinde sürpriz oldu’ dedi..

Haberde ‘Bor Şehri’ kitabı içeriği detayları ile el alınırken 595 sayfalık kitabın tarihi,doğal,otantik yaşamı tüm detayları ile gündeme taşıdığına yer verildi. Ömer Fethi Gürer’in kitap ile ilgili açıklamalarına da yer verilen haberde Gürer’in Aydınlar kenti Niğde’de yeni çalışmalarında olması dileğine de yer verildi.

Haber gazetesinde İngiltere’de yaşayan Türklerin sorunları, Türkiyeden haberler ile Mustafa Kökerin İngiltere seçimleri ile ilgili yazdığı yorumda yer alıyor.

48 sayfalık ofset baskı tekniği ile İngiltere’de yayınlanan gazete Ülkemizden göç eden hemşerilerimiz içinde önemli bir dayanışma ve haberleşme yayını olarak görülüyor.
Ömer Fethi Gürer ,Bor şehri kitabı geçen haftada Doğam Medya grubunun yayınladığı Ekonomist dergisinde ‘Bor kitap oldu’ haberi kitap kapağı ile çıkmıştı..

Ömer Fethi Gürer-Kenthaber/Bor
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 11:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?