2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

AKP milletvekilleri Suşehri'nde

AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLLERİ SUŞEHRİ'NDE

AK Parti'den Sivas milletvekili seçilen İsmet Yılmaz, Ali Turan ve Hilmi Bilgin Suşehri'nde teşekkür ziyaretinde bulundu.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Sivas Milletvekili olarak seçilen İsmet Yılmaz, Ali Turan ve Hilmi Bilgin teşekkür ziyaretleri kapsamında Suşehri'ne geldi. AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Çataloluk Belde Belediye Başkanı Ercan Güleç ve partililer tarafından parti binası önünde karşılanan milletvekilleri, daha sonra parti binasına geçerek burada bulunan vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu. Suşehri Belediyesi'ni ziyaret eden milletvekilleri, burada Belediye Başkanı Sedat Sel ve zabıta ekipleri ve belediye birim müdürleri tarafından karşılandı. Türkiye genelinde her iki kişiden birinin AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen Milletvekili İsmet Yılmaz, Suşehri halkından ise 4 kişiden 3'ünün oyunun AK Parti'nin aldığını ve bu konuda Suşehri halkına teşekkür ettiğini söyledi. Yılmaz, "Suşehri hizmetin en iyisini hak ediyor. Çözülmeyecek sorunumuz yok. Sivas'ı ve Suşehri'ni olduğu noktadan daha iyi yerlere götüreceğiz" diyerek bu yıl 2.'si düzenlenecek olan ve 3 gün devam sürece Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali'nin 3. gününe katılacağını söyledi. AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise yaptığı konuşmada, "Ankara'ya gitmeden önce, mazbatalarımızı aldık ve sizlere teşekkür etmek amacıyla Suşehri'ne geldik. Suşehri bugüne kadar olduğu gibi her zaman AK Parti'ye destek vermiştir. Güçlü teşkilat ve güçlü milletvekilidir" diye konuştu. AK Parti Sivas milletvekili Ali Turan da, "8 buçuk yıllık AK Parti iktidarı destanlar yazdı ve yazmaya devam edecektir. Bunu daha sonraları çocuklarımız tarih sayfalarında okuyacaklardır. Vatandaşların sorunlarını teşkilatlarımız yardımıyla çözüme kavuşturacağız. Milletvekillerimiz ile el birliği içerisinde Sivas'ımız için çalışacağız" ifadelerini kullandı. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, seçilen milletvekillerinin iyi hizmetlerde bulunacağını ümit ettiğini dile getirerek, "Sayın milletvekilimiz İsmet Yılmaz, müsteşarlığı döneminde bizlere her zaman destek vermiştir. Bu yılki festivalimize de katkı sağlamıştır. Bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz. Bu kadronun Sivas ve ilçeleri açısından çok iyi işler yapacağını ümit ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretlere, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları temsilcileriyle birlikte çok sayıda partili katıldı. Ziyaretler sonrası milletvekilleriyle birlikte Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve partililer belediye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLLERİ SUŞEHRİ'NDE
AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLLERİ SUŞEHRİ'NDE
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 15:40:00
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 18:24:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?