7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

BBP sonuçtan memnun!

HALK OYLAMASININ ARDINDAN

Büyük Birlik Partisi Suşehri İlçe Başkanı Nuh Genç, Anayasa değişikliği halk oylaması ile ilgili parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Anayasa reformunun memlekete hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Genç, "Beklenen sonuçlar alınmıştır. Suşehri olarak, Büyük Birlik Partisi'nin katkısı gerçekten çok büyük olmuştur. Memlekete için hayırlı ve uğurlu olmasını istiyorum" dedi.

Anayasanın bir memleketin geleceğinin teminatı olduğunu vurgulayan Genç, "Büyük Birlik Partisi olarak bu teminatın bilincindeyiz ve ona göre elimizden gelen her şeyi yaptık. Siyasi hırslarımız kesinlikle öne çıkmadı. Memlekete sevdası, Türkiye sevdası, vatan sevdası öne çıktı ve bunun da gereğini yaptık. Büyük Birlik Partisi 24 saat demokrasi dedi.

Bizlerde demokrasinin bilincinde olan kişileriz, bilincinde olan partiyiz. Demokrasinin yerleşmesi için elimizden geleni yaptık. Suşehri halkı yüzde 87 'Evet' oyu kullanarak bunu gösterdi. 'Hayır' oyu ise fazla çıkmadı. Sayısal olarak bakıldığında, Kullanılan 16 bin 99 oydan geçerli olan 15 bin 851 oyun 13 bin 608'ini 'Evet', 2 bin 243 oyunu ise 'Hayır' almıştır. Suşehri üzerine düşen görevi yapmıştır. Büyük Birlik Partisi Suşehri Teşkilatı da görevini yerine getirmiştir" dedi.

Basın toplantısına, ilçede bulunan ulusal basın temsilcileri ile birlikte yerel gazete muhabirleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 18:42:04
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 18:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?