6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Belediyede bayram mesaisi

BELEDİYEDE BAYRAM VE REFERANDUM MESAİSİ

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yolcu yoğunluğu olan duraklara ilave otobüs seferi düzenleyeceğini ve referandumun yapılacağı gün otobüs seferlerini erken saatlerde başlatacağını bildirildi.

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Arife gününde ve Ramazan Bayramında artacak yolcu yoğunluğunu dikkate alarak, vatandaşların ulaşımla ilgili sıkıntı yaşamamaları için ilave otobüs seferleri düzenleyecek. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ayrıca, mezarlık ziyaretlerinin artacağından dolayı Arife günü adliye binası arkasında bulunan duraktan Yukarı Tekke Mezarlığı'na düzenleyeceği direk otobüs seferinin iftar saatine kadar devam edeceği ve Arife günü sebebiyle yolcu yoğunluğu olan bütün hatlara ilave otobüs vereceği öğrenildi. Ramazan Bayramının 1. günü otobüs seferlerinin saat 09.00'da merkez duraktan başlayacağı ve 23.30'a kadar devam edeceği bildirildi.

Anayasa değişikliği ile ilgili halk oylamasının yapılacağı 12 Eylül Pazar gününde de otobüs seferlerinin erken saatlerde başlayacağı, şehir içi taşımacılık yapılan hatlarda otobüslerin 05.20 ile 06.10 arasında güzergahlarının yoğunluğuna göre sefere başlanacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 16:07:02
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 16:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?