2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Belediyede temsili devir teslim

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA TEMSİLİ DEVİR TESLİM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen makam devir teslim töreninde bu yıl Sivas Belediye Başkanlığı makamına Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinden Mehtap Yıldırım oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, her yıl gerçekleştirilen makam devir teslim töreninde, bu yıl belediye başkanlığı makamına Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinden Mehtap Yıldırım oturdu. Fatih İlköğretim Okulu yönetici ve öğretmenleri eşliğinde, Sivas Belediyesi'ne gelen öğrenciler, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından karşılandı. Ürgüp, başkanlık makamını Mehtap Yıldırım'a teslim etti.

Kısa sürede olsa belediye başkanlığı makamına oturan Mehtap Yıldırım, belediye çalışmalarından dolayı Başkan Ürgüp'e teşekkür ederek, okulunun çevre düzenlemesiyle birlikte, yeşil alan çalışmaları ve trafik düzenlemeleri konusunda çalışmalar yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise geçen dönemde çevre düzenlemesi, yeşil alan düzenlemesi ve yeni parkların tamamlandığı belirterek, bu çalışmaların 2011 yılında da devam edeceklerini bildirdi. Temsili Başkan Mehtap Yıldırım, ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü'nü telefonla arayarak asfalt çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Fen İşleri Müdürü Ali Zorlu ile telefonda görüşen temsili Başkan Mehtap Yıldırım, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı bütün çocuklara hediye eden Atatürk'e şükranlarını sundu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA TEMSİLİ DEVİR TESLİM
BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA TEMSİLİ DEVİR TESLİM
BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA TEMSİLİ DEVİR TESLİM
BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA TEMSİLİ DEVİR TESLİM
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 18:06:02
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 19:48:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?