3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Cumhuriyet Kupası Sivasspor'un

Sivasspor, Türk Telekomspor, Yimpaş Yozgatspor ve Mersin İdmanyurdu arasında gerçekleşen karşılaşmalarda 3.’lük maçı için karşı karşıya gelen Yimpaş Yozgatspor ile Mersin İdmanyurdu maçının normal süresi 1-1 beraberlikle sona erdi. Penaltı atışları sonunda Mersin İdmanyurdu, Yimpaş Yozgatspor’u 5-3 mağlup ederek turnuvada 3. oldu. Takımlar, maç sonunda BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun elinden kupalarını alarak Sivas’tan ayrıldılar.


Maçın final karşılaşması ise ev sahibi Sivasspor ile Türk Telekomspor arasında oynandı. Maçın ilk yarısında gol olmazken, ikinci yarının sonlarına doğru oyuna giren Çetin, 81. dakikada attığı golle takımını öne geçirirken, takımını aynı zamanda turnuvanın da şampiyonu yaptı.
Maçlar sonrasında düzenlenen kupa töreninde ise Sivasspor, şampiyonluk kupasını, Vali Vekili Celil Öz’ün elinden aldı.


Maçtan sonra bir konuşma yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, turnuva ile eksikliklerini gördüklerini ve hocanın kendilerine takım konusunda bir rapor sunacağını belirterek, "Kupayı almak bizleri sevindirdi. Burada oynanılan turnuva, gazozuna bile olsa, o gazozu almak önemliydi. Biz bu turnuvada açıklarımızı gördük ve bundan sonra bunların giderilmesi için çalışacağız" dedi.

iha-sivas
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2004 Pazartesi 10:19:10
Güncelleme :16 Ağustos 2004 Pazartesi 10:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?