3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Devlet Bakanı Şener sporculara sardece öğüt verdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, "Sivas her yönüyle süper lige çıkacaktır. Sivaslı sporcu başarılı olmak zorunda olduğunu bilmeli ve ona göre çalışmalıdır" dedi.

10 Kasım’da Ankara’da yapılan Büyük Atatürk Koşusu öncesinde Atletizm Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan ile Sivaslı atletleri makamında kabul eden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, "Sporun anası sayılan atletizmde Sivas’ın başarısını herkes bilmektedir. Atletizm başta olmak üzere, halter ve güreşteki başarımız da ortada. Sivas amatör sporda istenilen düzeye emin adımlarla gelmektedir" dedi.

Atletizm Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan tarafından Sivas sporuna ve atletizme desteklerinden ötürü Bakan Şener’e üzerinde fotoğrafı bulunan teşekkür plaketi verildi. Plaket takdiminde duygularını dile getiren Şener, "Sivas her şeyde başarılı olmak zorunda. Sivaslı başarıdan başarıya koşmak zorunda. Sivas’ı tüm yönleriyle süper lige çıkarmak istiyorsak herkes üzerine düşen görevleri de yerine getirmeli. Atletizmde yakalanan başarı diğer branşlarda da yakalanmalı. Sivas’ın sesini başarılı bir şekilde duyurmalıyız" dedi.
Başbakan Yardımcısı Şener, ziyarette İl Temsilcisi Kemal Çağlayan’ın tartan pist ve kamp eğitim merkezi ile ilgili isteklerine de bayram sonrasında müjdeli haberler vereceğini sözlerine ekledi.

sivas
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 15:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?