2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Ecel ikinci seferde yakaladı

ECEL İKİNCİ SEFERDE YAKALADI

Dün akşam meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Kr. Pilot Üsteğmen Şükrü Pürlü'nün baba ocağına ateş düştü.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü'nün de yeğeni olan Şükrü Pürlü'nün, geçtiğimiz yıl İstanbul'da düşen uçaktan kolu kırılarak kurtulduğu öğrenildi.

Dün akşam Ankara'da düşen helikopterde şehit düşen Şükrü Pürlü'nün baba ocağına ateş düştü. Pürlü'nün şehit olduğunu öğrenen yakınları şehidin baba ocağına akın etti. Şehidin yakınları sinir krizi geçirdi.

Şehit Üsteğmen Şükrü Pürlü'nün dayısının eşi olan Gülşen Dal, Pürlü'nün geçtiğimiz yıl İstanbul'da düşen uçaktan yaralı olarak kurtulduğunu fakat dün helikopter kazasında kendisini kaybettiklerini gözyaşları içinde söyledi.

Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü'nün de yeğeni olan Şükrü Pürlü yakınlarını yasa boğdu. Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü'de şehidin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Evin girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadir Pürlü, "Yeğenimiz Şükrü'yü kaybettik, şehit oldu. Şehitlik bir faniye nasip olacak en yüce mertebedir. Allah'tan rahmet diliyorum. Acımız büyük fakat vatanımız, milletimiz sağ olsun. Bu kazada şehit olan diğer kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerin acısını paylaşıyorum" ifadeleri kullandı.

Şehit Şükrü Pürlü'nün bekar olduğu ve anne ile babasının cenaze için Ankara'ya gittiği öğrenildi. Ayrıca Şehit Pürlü'nün cenazesinin bugün memleketi Sivas'a gönderileceği öğrenildi.

ECEL İKİNCİ SEFERDE YAKALADI
ECEL İKİNCİ SEFERDE YAKALADI
ECEL İKİNCİ SEFERDE YAKALADI
ECEL İKİNCİ SEFERDE YAKALADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 12:39:05
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 13:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?