2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Evlat dayağı intihara sürükledi

EVLAT DAYAĞI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ

Sivas'ta madde bağımlısı çocukları tarafından dövüldüğü iddia edilen şahıs, evinin bahçesinde kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Huzur Mahallesi 24. Sokak'ta ikamet eden 6 çocuk babası Mehmet Ç., evinin bahçesinde kendini astı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gelirken, Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri de çevrede araştırma yaptı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Mehmet Ç.'nin cesedi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Mehmet Ç.'nin 4'ü evli 6 çocuk sahibi olduğu, eşinin bir süre önce

kendisinden ayrıldığı, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 2 çocuğu ile beraber yaşadığı öğrenildi. Ayrıca Mehmet Ç.'nin çocukları tarafından dövüldüğü de iddia edildi.

Komşusu Mehmet Akpınar, olaydan önce Mehmet Ç.'nin kendisine gelerek bir not yazdırdığını öne sürdü. Okuma yazma bilmemesi nedeniyle torununun yazdığını söyleyen Akpınar, Mehmet Ç.'nin, "Benim evimin sebebi oğullarım E.Ç. ile A.Ç.'dir" yazdırdığını ve altına imzasını attığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EVLAT DAYAĞI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 15:53:05
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 18:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?