3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

İlke'ye hemşehri desteği

Özel bir televizyon kanalında düzenlenen Anadolu Ateşi programında, Türk Halk Müziği dalında yapılan ses yarışmasında Sivas’ı temsil ederek ilk dört yarışmacı arasına giren İlke Türkdoğan’a bir destek de Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’dan geldi.

Daha önce belediye kuruluşu olan Özbelsan AŞ’ye ait bilboardlarda İlke’nin reklamının yapılmasına katkı sağlayan Başkan Aydın, bugün yaptığı açıklamada tüm Sivaslıların İlke’ye destek olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Aydın, "İlke sazı ve sözü ile şehrimizi iyi bir şekilde temsil etmektedir. 3 ayı aşkın süredir devam eden yarışma finalinde 18 yarışmacı arasından ilk dörde kalma başarısını göstermiştir. Halk müziğinin merkezi olan şehrimizi en iyi şekilde temsil eden bu evladımızın ben birinci olmayı hak ettiğini düşünüyorum. Ancak yarışmanın bundan sonraki bölümlerinde sesin kalitesi değil hemşehricilik ve değişik değerler öne çıkacağından bizi temsil eden bu gencimize destek olmamız lazım. Tüm Sivaslıları desteğe davet ediyorum. İlke geldiği nokta itibariyle bizim için yarışmanın birincisidir. Yarışma sonunda birinci olsa da olmasa da İlke Sivas’a gelerek tarafımızdan düzenlenen Kış Festivali finalinde halka konser verecek" dedi.

SİVAS (İHA) -
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 11:23:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?