2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Kerestecilerden Başkan'a 'teşekkür' plaketi

Sivas Orman Ürünleri ve Keresteciler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu, Keresteciler Sitesi’nin sağlıklı taşınmasına imkan sağladığı için, Belediye Başkanı Sami Aydın’a teşekkür plaketi verdi.
Belediye Meclisi’nden geçtiğimiz dönemlerde çıkan kararla, Eski Sanayi Sitesi’nde bulunan keresteci esnafının taşınmasının öngörülmesinden sonra, keresteci esnafının 4 Eylül Küçük Sanayi Sitesi’nde yeni bir kooperatif kurularak buraya taşınmasıyla rahat bir ortama kavuşan keresteci esnafı, Başkan Aydın’ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Şerafettin Darendeli, keresteci esnafının sağlıklı bir şekilde taşınabilmesi için kurdukları kooperatife destek sağlayan ve ikili görüşmelerle sorunun çözümüne katkı sağlayan Belediye Başkanı Aydın’a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Sami Aydın ise, Keresteciler Sitesi’nin şehrin içerisinde kaldığını, taşınmasının kaçınılmaz olduğunu ifade ederek, kendilerine tanınan süre zarfında dükkanlarını tamamlayarak taşınmayı kabul eden, alınan karara destek veren esnaflara ve kooperatif yöneticilerine teşekkür etti.
Yapılan konuşma sonrasında Darendeli, Başkan Aydın’a teşekkür plaketi verdi
sivas
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 12:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?