2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Liseliler yarışmada ter döktü

LİSELİ ÖĞRENCİLER BİLGİ YARIŞMASINDA TER DÖKTÜ

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Suşehri Kaymakamlığı oluru ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu ile ilçedeki iki Anadolu lisesi arasında bilgi kültür yarışması düzenlendi.

Suşehri Atatürk İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda yapılan bilgi kültür yarışmasında Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi ile Kazım Ayan Anadolu Lisesi öğrencileri tüm alanlarda 30 soru karşılığında ter döktü. Bilgi Kültür Yarışması'na Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Liseli öğrenciler sorular karşısında bir hayli zorlanırken yapılan yarışmada soruların 24'üne doğru cevap veren Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri 40 puan farkla birinciliği elde etti. Anadolu liseleri arasında yapılan bilgi kültür yarışmasında kısa bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, "İlçemizdeki iki Anadolu öğretmen lisemiz arasında dostluk çerçevesinde bilgi kültür yarışması düzenledik. Amacımız öğrencilerimizin bilgi kültür yoklaması yapmaları ve üniversite sınavı öncesi kendilerini sınamalarıdır. Bu tür bilgi kültür yarışmalarımızı bundan böyle imkanlar doğrultusunda sürekli yapmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

LİSELİ ÖĞRENCİLER BİLGİ YARIŞMASINDA TER DÖKTÜ
LİSELİ ÖĞRENCİLER BİLGİ YARIŞMASINDA TER DÖKTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 16:43:02
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 16:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?