7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Mezarlıklarda çevre düzenlemesi

MEZARLIKLARDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Sivas'ın Suşehri ilçesi Belediye Başkanı Sedat Sel, Belediye asri mezarlığında tamamlanan çevre düzenlemesi yapılan yerde incelemelerde bulundu.

Yalnızbağlar mahallesinde bulunan ilçenin en büyük mezarlığı olan asri mezarlıkta tamamlanan parke çalışmaları ile birlikte çiçeklendirme çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Sel, "İlçemizin en büyük asri mezarlığının çevre düzenleme çalışmalarını kısa sürede tamamladık. Ana yolları ile birlikte ara yollarında parke çalışması yaptık. Ayrıca mezarlık içerisinde bulunan ana yolu renkli parkelerle döşedik ve çevresini 4 bin adet güllerle süsledik. Bununla birlikte yol kenarlarına ayrıca bankalarda koyacağız. Herkesin bir gün geleceği bu yerlerin daha güzel olması için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Mezarlık girişinde otopark yerinde de bir takım çalışmalar yapacaklarını ifade eden Sel, "Otoparkı genişleterek zeminini parke taşlarla süsleyeceğiz. Bu çalışmamızda en kısa sürede bitirilecektir" şeklinde konuştu.

İlçede bulunan diğer iki mezarlıkta da çalışma yapacaklarını belirten Sedat Sel, "Şimdi burayı yaptık. Ama tüm mezarlıklarımızda çevre düzenlemesi yapacağız. Kemalpaşa mahallesinde D-100 karayolu kenarında bulunan mezarlığımızda da çevre düzenlemesine başlayacaktık. Ama mevcut yapılacak olan duble yol çalışmalarına halen başlanılmadığından dolayı bu yerde şuanda çevre düzenlemesine başlayamadık. Duble yol başladığında, mezarlığın yeri tam olarak belirlendiği takdirde orada da çevre düzenlemesine başlayacağız" diye konuştu.

MEZARLIKLARDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 16:59:01
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 17:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?