2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Muhtarlardan örnek davranış

Sivas’ın Alibaba Mahallesi Muhtarı Turan Koç ile muhtar azaları, Ramazan ayı boyunca topladıkları gıda, giyim ve yakacakları, mahallelerinde ikamet eden toplam bin 300 muhtaç aileye dağıttı.

Alibaba Mahallesi Muarı Turan Koç, Sivas’ta faaliyet gösteren market, dernek, sendika gibi kuruluşlar ile Deniz Feneri’nden aldıkları gıda, giysi ve yakacak maddelerini mahallelerindeki muhtaç ailelere dağıttıklarını ifade etti. Dağıtımı yaparken özel bir çaba sarf ettiklerini söyleyen muhtar Koç, "Mahallemizde 150 sokak var. Burada birçok muhtaç ailelerimiz var. Bizler aldığımız yardımları birebir muhtaç ailelere veriyoruz. Yardım yaptığımız aileleri 4 gruba ayırdık. Bunların birincisi komşularından ve belediyeden yardım alanlar, ikincisi özeller, üçüncüsü asgari ücret alanlar ve dördüncüsü de BAĞ-KUR emeklileri. Bunlardan birinci gruba gıda, giysi ve yakacaklarını verdik" dedi.

Muhtar Koç, muhtar azalarıyla birlikte güzel bir şey yaptıklarını ifade ederek, "Bizler yardımları gerçek ihtiyaçlısına veriyoruz. Eve gittiğimizde gönül rahatlığıyla uyuyoruz" dedi.

SİVAS (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 16:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?