3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Öğretmenevi yangını paniğe yol açtı

Sivas Öğretmenevi’nde yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen 7 ayrı itfaiye ekibi yangına müdahale ederken, misafir olarak kalan 70 kişi kısa sürede tahliye edildi.
Bu arada olay yerine gelen Emniyet Müdürü Yahya Bal, görevlilerden bilgi alırken, yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeninin tespit edilemediğini ve yangından kimsenin zarar görmediğini söyledi.

Ardından olay yerine gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yolcu, yangının çıkış nedeninin söndürme çalışmalarından sonra yapılacak inceleme ile belli olacağını belirtirken, içeride kalan ve yaralanan kimsenin olmamasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Bu arada yangın sırasında büyük panik yaşadıklarını belirten misafirler, büyük panik yaşandığını belirterek, "Alarm çaldı ve biz dışarıya çıktık. Bu arada insanlar koşuşturuyor ve kendilerini dışarı atıyordu" diye konuştular.

Yaklaşık yarım saat yapılan çalışma sonrasında kontrol altına alınan yangının, bodrum kattaki mutfaktan çıktığı tespit edilirken, yemek ocağının üzerindeki havalandırmada biriken yağların alev aldığı ve alevlerin çatıya kadar ulaştığının tespit edildiği öğrenildi.

SİVAS (İHA) -
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2004 Pazartesi 10:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?