6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Polis ile çocuk el ele

POLİS İLE ÇOCUK EL ELE

Bu yıl ikincisi düzenlenen Polis Amca Futbol Turnuvasına bugün start verildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Futbol Sahası'nda Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva öncesi bir konuşma yapan Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan turnuvayı düzenlemelerindeki amaç çocukların polislerle kaynaşması olduğunu söyledi. Seyhan, "Buradaki amacımı polis, halk ilişkilerini geliştirmek ve sevgili çocuklarımızın polisle kaynaşmasını sağlamak, polisi kendilerine daha iyi tanıtmaya imkan vermek, futbol okullarımızın yaz boyunca yaptıkları çalışmaların semeresini görmeleri ve bu birlik ve beraberliğin ilerleyen yıllarda da devam etmesini amaçlıyoruz. Burada bu turnuvaya katılan takımlar bizim için birincidir. Önemli olan sporun birlik ve beraberliğini burada göstermek, yenme ve yenilmenin ikinci planda olduğu ortamı yakalamaktır" şeklinde konuştu.

Ahmet Kemal Seyhan'ın konuşmasının ardından açılış maçı öncesi Sivasspor'un Yardımcı Antrenörü İsmet Taşdemir ile futbolculardan Hayrettin Yerlikaya, Sidou ve Kamanan turnuvaya katılan takımlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

12 takımın katıldığı Polis Amca Futbol Turnuvası eleme usulü olup 25'er dakikalık 2'şer devre şeklinde oynanacak. Turnuvanın final maçı Cuma günü oynanacak.

POLİS İLE ÇOCUK EL ELE
POLİS İLE ÇOCUK EL ELE
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 18:40:05
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 18:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?