2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Serinlemenin ilginç yöntemi

BUZDOLABINA GİREREK SERİNLİYORLAR

Yurt genelinde etkili olan aşırı sıcak hava, bazı meslek çalışanlarına zor anlar yaşatıyor. Sivas'ta aşırı sıcaktan bunalan bazı fırıncılar, serinlemek için sırayla buzdolabına giriyor.

Sivas'ta öğle saatlerinde 42 dereceyi bulan hava sıcaklığı, vatandaşa zor anlar yaşatıyor. Aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar gölge bir yer ararken, bazı esnaf ise serinlemek için değişik yollara başvuruyor.

Kent merkezinde faaliyet gösteren bir ekmek fırınında çalışan işçiler, belli aralıklarla buzdolabına girerek serinlemeye çalışıyor. Hava sıcaklığı ile birlikte fırının sıcaklığına da maruz kalan işçiler, zor durumda kaldıklarını belirterek sırayla dolaba girdiklerini söyledi.

İşçiler, "Bu fikir arkadaşımızdan çıktı. Bu sıcaklarda serinlemek istiyoruz ama serinleyemiyoruz. 10'ar dakika arayla dolaba girelim diye teklif edildi, biz de kabul ettik. Güzel fikir" ifadelerini kullandı.

Sivas'ta öğle saatlerinde 42 dereceyi gösteren hava sıcaklığı nedeniyle bazı vatandaşların da asfaltta yumurta pişirmeye çalıştıkları gözlendi.

BUZDOLABINA GİREREK SERİNLİYORLAR
BUZDOLABINA GİREREK SERİNLİYORLAR
BUZDOLABINA GİREREK SERİNLİYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 09:11:01
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 11:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 188.3.68.xxx Tarih : 31.07.2011 00:29:17

Bu termometrenin patladığına şahit oldum.