2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sivas: Başkan Aydın: Sivaslı, en kısa zamanda hakettiği hizmete kavuşacak

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, vatandaşların yaz mevsiminde piknik yapmaları için, düzenleme çalışmaları devam eden piknik alanlarında ve çermiklerde incelemelerde bulundu. Başkan Aydın, doğal ortamı koruduklarını belirterek, vatandaşın hakettiği hizmete kısa zamanda kavuşacağını söyledi.

Sezon öncesi hazırlıkların son aşamaya geldiği mesire ve piknik yerlerinden olan Sıcak Çermik, Soğuk Çermik ve Paşa Fabrikası’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Sami Aydın, çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Paşa Fabrikası’nı gezen Aydın, Park Bahçeler Müdürü Gökhan Polat’dan burada belirlenen piknik alanının bir bölümünün biran önce düzenlenmesini istedi. Paşa Fabrikası piknik alanında yabani hayvanların da bulundurulacağını belirten Başkan Aydın, "İlk olarak ikisi yetişkin 3 tane geyik getirdik. Bundan sonra da insanların ilgisini çeken bir çok yabani hayvan getirerek, hem vatandaşların buralara gelmesini sağlayacağız hem de doğal ortamı korumuş olacağız" dedi.

Daha sonra Sıcak Çermik ve Soğuk Çermik’e geçen Aydın, hazırlık sürecinde yapılan çevre düzenlemeleri ve banyoları beğendiğini belirterek, Çermik Müdürü Zafer Demirok’tan çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Aydın, "Soğuk Çermik bu sezon itibariyle canlandıracağımız yerlerin başında geliyor. Hazırlıklar tamamlansın ve vatandaşlar okulların kapanmasıyla birlikte, hakettiği hizmeti alsın" diye konuştu.

Piknik alanlarındaki çalışmaların da 12 Haziran tarihine kadar tamamlanmasının hedeflendiği bildiren Başkan Aydın, 12 Haziran’da Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in de katılımıyla yeni sezonun açılacağını kaydetti.

SİVAS-(İHA)
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2004 Pazartesi 14:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?