2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sivas: 'Yeşil Sivas İçin Elele' kampanyasına yoğun ilgi

Sivas Valiliği tarafından başlatılan ’Yeşil Sivas için el ele’ kampanyası çerçevesinde bağış için kurulan çadırı, bir haftada yüzlerce kişinin ziyaret ettiği ve banka hesaplarına yatırılan miktarla birlikte 5 milyar lira bağışta bulunulduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Sivas Valisi Hasan Canpolat, kampanyada her fidanın bir milyon liradan satıldığını belirtti. 21 Mayıs tarihinde Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde kurulan bağış çadırına bir hafta içerisinde büyük rağbet gösterildiğini bildiren Vali Canpolat, vatandaşların kampanya ’Yeşil Sivas’ projesine yaptığı katkının, Sivas halkının bu projeyi sahiplendiğinin en iyi göstergesi olduğunu ifade etti.

Vali Canpolat, kampanyanın üniversitesi ve tüm ilçelere yayılmasını sağlamak için çalışmalara başladıklarını da kaydederek, "Üniversite ve 16 ilçe merkezine de bağış çadırı kuracağız. Kurulan çadırla da tüm öğrenci ve ilçe halkının kampanyamıza katılımını sağlayacağız. Valiliğimiz tarafından başlatılan Türkiye’nin en büyük ağaçlandırma kampanyasına katımlımın sağlanması için kurduğumuz bağış çadırına bir haftalık sürede binlerce Sivaslı ziyarette bulundu. Ziyaret eden bin 800 kişiden birer milyon bağış alındı. Bununla birlikte banka hesabına da yapılan bağışlarla birlikte bir hafta içerisinde 5 milyar lira elde edilerek 5 bin fidanın dikimine katkı sağlandı" ifadelerine yer verdi.

SİVAS-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2004 Perşembe 13:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?