3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivas Belediyesi'nin yol çalışmaları tam gaz

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şehir merkezi içerisindeki yolların bakıma alındığı belirtilerek, Gültepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Gültepe Köprüsü’nün çevresindeki kaldırım çalışmalarının tamamlanmasından sonra önümüzdeki hafta içerisinde asfaltlama işlerinin bitirileceği bildirildi. Çalışmaların bitmesiyle Toptancılar Sebze Hali, Toptancılar Sitesi, Küçük Sanayi Sitesi, Gültepe Mahallesi ve Demiryolu Üstgeçiti’nin şehir merkezine olan bağlantılarında trafik sorununun azalacağı ifade edildi. Açıklamada, köprünün yapımının tamamlanmasının ardından, Küçük Sanayi Sitesi ve civarını takip eden duble yol çalışmalarının da imara uygun olarak yeniden düzenleneceği kaydedildi.
Öte yandan belediye sınırları içerisinde olmamasına rağmen Karayolları işbirliği ile başlatılan Soğuk Çermik yolunun tamamlandığı kaydedildi.
SİVAS - İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2004 Çarşamba 12:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?