2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sivas Valisi Canpolat'dan sanayi esnafına ziyaret

Sivas’ın çevre illerle rekabet edecek güce sahip olmasını arzu ettiklerini belirten Vali Hasan Canpolat, "Bunun için üretim yapanlara her türlü desteği sağlayacağız" dedi.
Kent merkezindeki Ata, Yeni, Eski sanayi ile 4 Eylül Kaçak Sanayi sitelerini gezen Vali Canpolat’a Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ile Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ataman da katıldı.
Sivas’ın sanayisinin her geçen gün büyüyerek başarılı bir süreçte geliştiğini belirten Vali Canpolat, "Bizler Sivas’ın kalkınması için çalışıyoruz. Sivas’ın çevre illerle rekabet eder hale gelmesini istiyoruz. Üretim yapanlara her türlü desteği vermeye hazırız. İlimizin önünü açılması üretime dayalı. Sadece sanayide değil, turizmde, tarımda yeni şirketler kurulursa, Sivas ileriye gider" diye konuştu.
Şehrin yeni görünüm kazanması için kent merkezindeki sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınması gerektiğini de belirten Vali Canpolat, ’’En büyük sorunlarımızdan biri zamanında sanayi bölgelerinin şehrin içinde yapılmış olması. Kent merkezi içinde sanayi sitelerinin kalması esnaf için zararlı, kentin güzelliği açısından uygun değil. Buraların yeni yerlerine taşınarak, şehrin güzelliğinin ön plana çıkarılması gerekmektedir’’ diye konuştu.
SİVAS-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2004 Çarşamba 00:00:11
Güncelleme :11 Ocak 2004 Pazar 16:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?