6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor 3 puana kilitlendi

SİVASSPOR ZORLU DEPLESMANDAN 3 PUAN ALARAK DÖNMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Sivasspor maçını yönetecek olan hakem Bülent Yıldırım Sivasspor'a ters geliyor. Sivasspor Bülent Yıldırım'ın yönettiği 10 karşılaşmadan 4 beraberlik, 4 mağlubiyet ve sadece 2 galibiyetle ayrıldı.

Sivasspor'un Spor Toto Süper Ligi 4. haftasındaki rakibi Trabzonspor karşılaşmasını yönetecek maçın hakemi Bülent Yıldırım ile 9'ü 1'inci lig 1 maçta Lig A olmak üzere toplam 10 maça çıkmış ve bunlardan sadece 2 maçtan galip ayrılabildi. Sivasspor Bülent Yıldırım'ın yönettiği maçlardan ayrıca 4 mağlubiyet ve 4'te beraberlik aldı.

Sivasspor zorlu Trabzon deplasmanı hazırlıklarına yaptığı antrenmanlarla devam ederken savunma oyuncusu Hayrettin Yerlikaya'nın sakatlığının devam ettiği öğrenildi.

"ZORLU DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Trabzonspor maçı ile ilgili görüşlerini söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini söyleyerek, "Bunu başarabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Böyle bir zor deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz. Kazanmak için futbolun bütün güzellikleri sahaya yansıtacağız. Bizden başarı beklentisi içerisinde olan insanlar var. Onların bu beklentisini karşılamak için mücadele ediyoruz. İnşallah Pazartesi günkü karşılaşmada kazanan taraf biz oluruz" dedi.

Bu arada Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan 'Sizce Sivassporumuz Trabzonspor'u yenip Bursaspor yenilgisini unutturabilecek mi?' anketine katılan 3 bin 23 Sivasspor taraftarı 'Evet' diyerek yüzde 77'lik bir oranla takımın Trabzon'dan galibiyetle döneceklerini söyledi. Yüzde 23'lük kısım olan 915 taraftar ise 'Hayır' cevabı vererek takımının Trabzon'dan galibiyetle dönemeyeceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 16:30:05
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 17:35:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.sivasnews.com IP: 78.163.122.xxx Tarih : 8.09.2010 22:14:27

Sivasnews.com olarak Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın başarılı olacağına inanıyoruz.Tebrikler sivasspor, tebrikler mesut hoca.