2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sünnet kayıtları başladı

SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Sivas Belediyesi tarafından bu yıl 22'ncisi yapılacak olan Geleneksel Sünnet Şöleni’nin kayıtları başladı.

Sivas Belediyesi tarafından yapılacak olan sünnet şöleni için çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, çocuklarının nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah ilmühaberi ve çocukların beden ve ayakkabı numaraları ile birlikte Sularbaşı Mahallesi Meydan Telekom binası altındaki Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne gelerek, kayıt yaptırabilecekleri kaydedildi.

Kayıtların tamamlanmasının ardından sünnet olacak çocukların bütün kıyafetleri ve ayakkabıları 21 Haziran Salı günü Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü içerisinde bulunan Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası'ndan ücretsiz dağıtılacağı bildirildi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından 24 Haziran Çarşamba günü 4 Eylül Spor Salonu'nda saat 19.00 kına gecesi ve sünnet şöleninin gerçekleştirileceği belirtildi. Sünnet olacak çocukların Numune Hastanesi Üroloji Polikliniği'nde hijyenik ortamda ve uzman cerrahlar nezaretinde uzman sağlık ekipleriyle cerrahi yöntemle sünnet edileceği bildirildi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, vatandaştan gelen yoğun talepler sebebiyle bu yıl da toplu sünnet törenini gerçekleştirmeyi kararlaştırdıklarını, talep olduğu müddetçe bundan sonra da bu hizmeti devam ettirmek istediklerini kaydetti.

SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 14:06:05
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 19:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?