2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Şüpheli poşet paniği!

BAHÇEYE ATILAN ŞÜPHELİ POŞET PANİĞE SEBEP OLDU

Sivas'ta bir otelin bahçesine atılan şüpheli poşet bomba imha uzmanı tarafından uzaktan fünye ile patlatıldı. Polis ekipleri verilen eşkal üzerine şüpheli şahıslara caddede bulunan MOBESE kameraları önünde poz verdirterek tespit yaptı.

Edinilen bilgiye göre İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir otelin bahçesine şüpheli poşet atıldığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine gelerek çevrede güvenlik önlemleri aldı. Trafik akışını kesen ekipler güvenlik şeridi çekerek vatandaşları poşetin bulunduğu alandan uzaklaştırdı. Çanta üzerinde inceleme yapan bomba imha uzmanı çevre güvenliği alındıktan sonra poşeti uzaktan fünye ile patlattı. Patlatılan poşetin içinden erkek kıyafetleri çıktığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri de çantanın

bulunduğu alana gelerek inceleme yaptı. Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da olayın bulunduğu alana gelerek incelemelerde bulundu. Şüpheli paketin fünye ile patlatılmasını vatandaşlar da meraklı gözlerle izlediler.

Bu arada verilen eşkal doğrultusunda çevrede araştırma yapan polisler şüpheli şahısları MOBESE kamerası önüne getirerek tespit yaptılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAHÇEYE ATILAN ŞÜPHELİ POŞET PANİĞE SEBEP OLDU
BAHÇEYE ATILAN ŞÜPHELİ POŞET PANİĞE SEBEP OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 23:29:01
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 14:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?