7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Suşehri bayrama hazırlanıyor

SUŞEHRİ BELEDİYESİ, BAYRAM HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Suşehri Belediyesine bağlı Fen İşleri ekipleri, gecenin ielerleyen saatlerine kadar bozulan yollarda rotmiks yama çalışması yaptı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla, belediyenin fen işlerine bağlı ekipleri, ilçede bozuk olan yollarda rotmiks yama çalışması yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, şuanda yapılan çalışmaların geçici olarak yapıldığını belirterek, araç sürücülerinin geçici bir süreliğine rahat etmeleri için çalışmaları başlattıklarını ifade etti.

Zamanla ilçedeki tüm yolların daha güzel asfalta kavuşacağını kaydeden Başkan Sel, "İlçemizin alt yapısı çok kötü durumda, bu yüzden de alt yapı çalışmalarını bitirmeden üst yapı çalışmalarına başlamayacağız. Çünkü, alt yapı çalışmaları tamamlanmadan yapılmaya başlanan üst yapı çalışmaları için harcanan para günahtır. Biz, şuanda bazı cadde ve sokaklarımızın alt yapılarını yapmaya başladık. Yapım çalışmaları tamamlandığında yolların asfaltlarını ve ışıklandırmalarını da yaparak, her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan ilçe halkımızın hizmetine sunacağız. Ancak, biraz sabır istiyoruz. Özellikle, ilçemizin en önemli caddesi olan Sivas caddesinde geçici çözüm olarak yama çalışması yapıyoruz. Ama, gelecek yıl bu caddemiz yapıldığında caddemizin güzelliğine herkes hayran kalacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 14:19:01
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 14:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Türk IP: 85.101.29.xxx Tarih : 12.09.2010 02:00:16

Ben 94 Den Beri Suşehrine Gider Gelirim Yollar Hep Aynı Hep idare Hep idare Belediye Aldıgı Parayi Şenlikler Pikniklere Harcasın  Boş Boş işler ile Ugraşsin Sonrada Böyle Devam Edilsin  Geçici Çözümlere.