7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Tuğba Özay'dan albüm tanıtımı

İLÇELER SERGİSİ AÇILDI

Ünlü manken şarkıcı Tuğba Özay 4 Eylül Kongresi etkinlikleri için bulunduğu Sivas'ta son çıkan albümünü tanıttı.

4 Eylül Sivas Kongresi nedeni ile Selçuk Parkı'nda açılan ilçeler sergisinde manken şarkıcı Tuğba Özay protokol üyelerine ve gazetecilere son albümünün tanıtım CD'sini hediye etti.

Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir ile Belediye Başkanı Sedat Sel'in başında Suşehri ilçesi standında bulunan Tuğba Özay 'İlçeler Sergisi' açılışına katılan Sivas Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Muammer Bayram, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile bir süre sohbet ederken protokol üyelerine yeni çıkan albümünü hediye etti. Sivas'ta bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Özay Sivas'ın tarihi açıdan zengin bir şehir olduğunu kaydetti.

4 Eylül Kongresi etkinlikleri çerçevesinde açılan İlçeler Sergisi'nde 17 ilçeden gelen katılımcılar ilçelerinin kültürel özelliklerini sergiliyorlar. Sergi açılışında Sivas Valisi Ali Kolat kendisine hediye edilen Türk Bayrağını öperek kabul etti. Gezi kapsamında Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e belediye binası maketi verilirken Sivas Valisi Ali Kolat'a da üzerinde fotoğrafının bulunduğu bir halı hediye edildi.

İLÇELER SERGİSİ AÇILDI
İLÇELER SERGİSİ AÇILDI
İLÇELER SERGİSİ AÇILDI
İLÇELER SERGİSİ AÇILDI
İLÇELER SERGİSİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 15:46:00
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 17:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?