2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Yaşlı kadına evlat dayağı

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Güdeli köyünde 71 yaşındaki kadın, akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen oğlu tarafından sopayla dövüldüğü iddiası ile emniyet birimlerine sığındı.

Suşehri Merkez Karakol amirliğine gelerek oğlu H.D.'den şikayetçi olan 71 yaşındaki S.D., Suşehri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrollerinin ardından Suşehri İlçe Jandarma ekiplerine teslim edildi.

Jandarma komutanlığında ifadesi alınan S.D. kendisini sopa ile dövdüğünü söylediği oğlu H.D.'den şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri tarafından Suşehri cumhuriyet savcılığına getirilen S.D., muhabirlerin sorularına cevap vermekten kaçındı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı bilinen ve annesini dövdüğü iddia edilen H.D.ise olayın ardından kayıplara karıştı. S.D'nin diğer oğlu Alaattin Deniz, şunları söyledi, "Sabah saatlerinde annem, ağabeyim Hüseyin'e yemek yapmıştı. Ağabeyim bir anda anneme sen şeytansın diyerek saldırdı. Elindeki sopayla annemin vücudunun çeşitli yerlerine vurdu annemi elinden zor aldım. Bende kendisine vurdum ve kendisi evi terk ederek kayıplara karıştı. Akli dengesi pek yerinde olmadığı için bu tür olayları arada sırada yapıyordu" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2011 Pazartesi 18:54:47
Güncelleme :26 Aralık 2011 Pazartesi 18:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?